Кућа Добрих Вести

Login

Млади ентузијасти и пројекат „Живот је забаван“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ekstremeБЕОГРАД - Санкање на планини, дусеци за море, сурф даске, чамци и остали летњи реквизити уместо санки, упаковани са падањем, грудвањем, дечјим враголијама, само су део атмосфере из спота "Extreme Snow Sledding" који ће вас орасположити чим га одгледате.


Tropical LifeIsFun је видео продукцијска кућа која се поред снимања музичких спотова и реклама, окренула још једном виду снимања под називом “Живот је забаван”.


Она окупља младе и талентоване људе и њихове таленте и идеје реализује у виду кратких високобуџетних филмова.


Младу и перспективну екипу чине Милица Протић (30), Љубомир Радојевић (29) и Горан Аврамовић (32) који је задужен за снимање из ваздуха. Сваки пројекат снима са Red Epic филмском камером, како би остали доследни квалитету.


Циљ пројеката под називом „LifeIsFun” јесте афирмација младих и талентованих људи, који би кроз лепе пределе приказали Србију у најбољем светлу. До сада су забележени снимци са прелепих локација:Ђавоље вароши, Маглица, Петнице, Козника са циљем да се на крају године направи један прелепи видео о Србији, у који ће се спојити све локације на којима се снимано. Исто тако, циљ ових младих ентузијаста је да покрену потпуно нови вид рекламирања у Србији који ће бити у стилу „LifeIsFun” видеа.

 

 


Када се говоримо о пројекту “Extreme Snow Sledding” чим су видели да је на Букуљи снег, одлучили су да се забаве. Да би санкање било необично, узели су летње реквизите и направили супер забаву. Остали су без реквизита већ други дан, али је дружење било фантастично. желели су да направе видео у стилу "лето против зиме", али и да пошаљу поруку младима да треба да уживају, да се окрену стварима које воле и да раде оно што воле. Они су се добро забавили снимајући и показали да санкање није само за децу. За снимање спотова, па и овог који су снимали на Букуљи, младе људе који су жељни забаве траже преко Фејсбука. Тако да уколико неко има неку интересантну идеју, а желео би да је екранизује, сад зна праве људе којима се може обратити.


Планови за наредни период везани су и за прелепе дестинације и мимо Србије у сарадњи са туристичким агенцијама, затим реализација видео игрица у реалном животу што је тренутно и актуелно у свету и јошм много забаве која ће мотивисати људе да размишљају позитивно.


Оно сто издваја ову екипу од осталих видео продукција јесте могућност да се пренесе атмосфера са снимања, захваљујући тзв. “Behind the scenes” снимцима, илити снимцима иза сцене.


У њима људи могу да се упознају са нацином на који радимо, да се упознају са брендом који рекламирамо као и са самом опремом коју користи приликом снимања и такође да осете позитивну атмосферу која влада на насим снимањима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 11 март 2015 21:29
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија