Logo
Одштампајте ову страницу

Змајеве дечје игре од 3. до 7. јуна

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zmajНОВИ САД - Змајеве дечје игре, 58. по реду, биће одржане од 3. до 7. јуна у Новом Саду, под слоганом "Што год више читаш - све си већи и јачи", најавили су организатори.


Јунски фестивал представља највећу уметничку манифестацију намењену деци и младима, а садржи више од 100 програмских целина. У програмима ће учествовати више од 7.000 деце и око 150 уметника.


Промоције нових књижевних издања за децу и младе током 58. фестивала, представљање стваралаштва писаца, гостију Игара кроз књижевне сусрете, ауторске вечери пружиће могућност публици да упозна омиљене ауторе.

 

На отвореним градским просторима ће се током фестивала одвијати различити мултимедијални програми, као и научне и уметничке радионице.

 

Фестивалски програм употпуњен је концертима класичне и популарне музике, уз учешће бројних хорова, дечијих и студентских оркестара, поп рок група.

 

Стручни програм фестивала чине пројекције филмова, предавања, јавна читања и саветовање о књижевности за децу, а улаз на све програме Змајевих дечјих игара је бесплатан.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 01 јун 2015 21:06
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015