Logo
Одштампајте ову страницу

Желите постати бизнис консултант - пријавите се

Оцените овај чланак
(3 гласова)

consultantttttБЕОГРАД – Да ли сте одувек маштали да постанете део консалтинг индустрије? Да ли желите да се остварите као бизнис консултант?


Организација српских студената у иностранству (ОССИ), заједно са америчком компанијом АТ Кearney, организује recruitment догађај 14. јула у ОССИ канцеларији у Београђанки са почетком у 18 часова.


Уколико је одговор да, ОССИ и AT Kearney организују recruitment догађај 14. јула у канцеларији ОССИ-ја у Београђанки где можете да покажете своје вештине и добијете прилику да постанете део ове велике америчке компaније.


Само пошаљите свој CV и cover letter на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Није битно које сте струке, сви су добродошли!


Многи су до сада добили прилику да раде у Београду, Новом Саду или у другим земљама региона и да ту покажу свој знање и вештине.


Придружите им се, број места је ограничен.


Рок за пријаве је 5. јул.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 24 јун 2015 22:51
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015