Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатне радионице о превенцији полно преносивих инфекција и ХИВ-а за младе

Оцените овај чланак
(1 Глас)

hivvvvБЕОГРАД - АС Центар организује бесплатне едукативне радионице намењене средњошколцима, студентима и младима који имају од 15 до 30 година, на теме превенције полно преносивих инфекција и ХИВ-а, у оквиру Националне кампање „Ко је херој? - Буди и ти АС промоције здравља младих“.


Циљ радионица је да се млади упознају са основама репродуктивног и сексуалног здравља са фокусом на превенцију полно преносивих инфекција и ХИВ-а и да стекну вештине толерантног приступа у раду са осетљивим групама (комуникацијске и вештине ненасиља).


Прва радионица ће се одржати 15. јула од 17 часова у простору Канцеларије за младе и сарадњу са удружењима Градске управе града Београда „ГНЕЗДО“, Београђанка, спрат 6, улаз из Масарикове улице.


Сви који желе да учествују на овим радионицама треба да пошаљу своје име и презиме, име организације из које долазе, уколико сте чланови неке организације и контакт телефон на мejл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Бесплатне едукативне радионице на теме превенције полно преносивих инфекција и ХИВ-а се организују у оквиру пројекта "Млади који живе са ХИВ-ом удружени за заступање својих интереса доприносе унапређењу свог положаја“ који спроводи Центар за оснаживање младих особа које живе са ХИВ-ом и АИДС-ом „АС“ у партнерству са Кровном организацијом младих Србије (КОМС) и Канцеларијом за младе и сарадњу са удружењима Градске управе града Београда „ГНЕЗДО“, а финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије (МОС).

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 08 јул 2015 18:58
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015