Logo
Одштампајте ову страницу

Још једна прилика за посао у ИТ струци

Оцените овај чланак
(4 гласова)

devanaБЕОГРАД – Све ИТ стручњаке у Србији сигурно ће обрадовати вест да ће се 3. августа у нашој земљи одржати, у организацији српских студената у иностранству (ОССИ), још један recruitment догађај где ће се пружити прилика информатичарима да пронађу посао. 

 

Заједно са компанијом Devana Technologies, 3. августа ова студентска организација планира одржавање догађаја под називом Creative Thinking for Overcoming Real Development Obstacles.

Како су најавили, потребни су им  developeri, за backend developere (PHP, Symfony 2, MySQL, MongoDB, велики плус је познавање Ansible), као и frontend developere (HTML, JavaScript, AngularJS, CSS/SASS).

 

Сви кандидати ће имати прилику да се упознају са радом компаније и да разговарају о конкретним проблемима са којима се та фирма. Кандидати који се докажу ће имати прилику да добију плаћену праксу, или сталан посао у Devana Technologies.

 

Сви заинтересовани могу да се пријаве слањем свог CV-ja na Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  и на  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Извор: Кућа добрих вести/ОССИ

 

 

 

 


Последњи пут измењено недеља, 26 јул 2015 01:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015