Logo
Одштампајте ову страницу

Програм за младе новинаре: Медијска писменост у дигиталним медијима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

digitallllБЕОГРАД - European Youth Press (EYP) позвао је 65 младих медијских професионалаца старосне доби до 30 година да се пријаве на програм специјализоване обуке о унапређењу медијске писмености у дигиталним медијима.

 

Главни циљеви програма су:унапређење капацитета и вештина младих медијских професионалаца који раде у дигиталним медијима са фокусом на извештавање о политичким, друштвеним и економским питањима,промовисање новинарске етике на друштвеним мрежама и дигиталним медијима, подизање свести јавности о специфичностима и изазовима извештавања у дигиталним медијима, преноси портал dijalog.net.

 

На програм се могу пријавити млади медијски професионалци из следећих земаља: Арменија, Аустрија, Белгија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Чешка, Македонија, Молдавија, Немачка, Пољска, Србија и Шведска.

 

Услови за пријаву на програм подразумевају радно искуство из области медија, одлично познавање енглеског језика и доступност за време трајања програма који ће се одржати од 26.9. до 2.10. 2015. у Београду.

 

Трошкови путовања, хране и смештаја покривени су од стране организатора.

 

Крајњи рок за пријаву на програм је 20.8.2015.

 

Више информација о условима и начину пријаве можете пронаћи ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 11 август 2015 20:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015