Кућа Добрих Вести

Login

EY Serbia Careers

Оцените овај чланак
(5 гласова)


Програм ће се спроводити на факултетима Универзитета у Београду, Нишу, Суботици, Новом Саду, Крагујевцу, Новом Пазару и Косовској Митровици у форми радионица на факултету за групе до 25 учесника.


Ове недеље најавили су из ове компаније тестирање је у Нишу.


Све што је потребно да урадите је да пошаљете CV на енглеском језику до 22. септембра на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Тестирање кандидата за учешће у програму је 23. септембра са почетком у 12 часова на Економском факултету у Нишу.


Тестирање обухвата тест енглеског језика, нумерички и логички тест.
За програм се могу пријавити и учествовати студенти свих година, као и незапослени високообразовани млади до две године након дипломирања.
Током дводневног програма пролазићете кроз радионице и тренинге које ће држати запослени у EY.


Имаћете прилику да стекнете пословне вештине које сви послодавци очекују од кандидата за посао и које ће вас учинити конкурентнијим на тржишту рада.


Агенда дводневног програма:


24. септембар:


09.30 – 10.30h Радионица Big Picture (презентација ЕY компаније и делатности)
10.30 – 10.45h Пауза
10.45 – 14.45 Радионица Бисерна Острва (бодује се тимски рад, управљање ресурсима и временом – чланови победничког тима освајају по пет поена)
14.45 – 15.30h Пауза
15.30 – 17h Радионица Презентационе вештине I део

 

25. септембар:


09.30 – 12.30h Радионица Презентационе вештине II део (бодује се индивидуална презентација – максиму је освојених 10 поена. У оцењивању учествују два представника факултета и два представника EY.
12.30h – 13.30h Пауза
13.30h – 14.30h Презентација Како написати добар CV
14.30 – 17h Радионоица Олимпијски стадион (бодује се тимски рад, управљање ресурсима и временом – чланови победничког тима освајају по пет поена).

 

Студенти нижих година студија који се пласирају у првих 20 улазе у процес селекције за ЕY стипендију. Студенти завршних година улазе у процес селекције за праксе, односно посао.

 

Програм је такмичарског карактера. Најбољих 20 учесника из целе земље (свих универзитета) надметаће се у финалном такмичењу, када ће радити пословну симулацију.

 

Финално такмичење најбољих 20 студената: 11. фебруара 2016. године
Реализација пракси за најбољих 10 студената: у периоду октобар 2016. – мај 2017. године.

 

Студенти нижих година студија који се пласирају у првих 20 улазе у процес селекције за ЕY стипендију.


Студенти завршних година улазе у процес селекције за праксе, односно посао.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 20 септембар 2015 15:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија