Logo
Одштампајте ову страницу

Додела награда најбољим наставницима у држању „Дигиталног часа“

Оцените овај чланак
(0 гласова)

digitala1212БЕОГРАД – Најбољи наставници који успешно користе информационе и комуникационе технологије у настави и који су кретаивни у раду добиће данас признања у оквиру конкурса „Дигитални час“.

 

Државни секретар Татјана Матић у Министарству трговине, туризма и телекомуникација које је организовало конкурс ће уручити дипломе награђеним ауторима радова за школску 2015/2016. годину.

 

Додела награда биће организована у Скупштини СРбије са почетком у 12 часова.

 

Конкурс за наставнике основних школа „Дигитални час“ у школској 2015/2016. години, на који се пријавио велики број учесника, имао је за циљ подстицање употребе информационих технологија као наставних средстава, односно употребу информационих технологија које су применљиве у настави и уједно усклађене са задацима и циљевима часа.

 

На конкурсу је награђен 51 ауторски рад.

 

Предмет Конкурса је рад који садржи приказ наставне јединице, која се према важећем наставном програму реализује од једног до четири школска часа, а који показује употребу информационих технологија као наставног средства.

 

Употребљене информационе технологије морале су бити применљиве у настави и усклађене са задацима и циљевима часа.

 

Министарство трговине, туризма и телекомуникација желело је овим конкурсом да подстакне коришћење информационих технологија и развој информационог друштва.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 20 децембар 2015 16:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015