Кућа Добрих Вести

Login

Започни креирање своје будућности - постани члан AIESEC-a

Оцените овај чланак
(2 гласова)

AIESEC16БЕОГРАД - Уколико сматраш да студирање није довољан начин да радиш на себи и ако желиш да искусиш рад са реалним ресурсима и могућност за успесима и грешкама ово је можда твоја прилика.


Желиш да се издвојиш из масе и својим идејама промениш нешто на боље? Свестан си да ти диплома неће бити довољна да би ти се отворила сва врата на која покуцаш? Желиш да радиш на самоостваривању, личном и професионалном развоју? Ако си спреман за нове изазове ово је права прилика за тебе.


Студентска AIESEC организација отвара пријаве за нове чланове.


Студентска организација AIESEC Србија је део глобалне мреже студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Кроз рад у тимовима у области маркетинга, продаје, људских ресурса и пројектног менаџмента, имаћеш прилику да развијаш своје способности и истражиш сопствени потенцијал. Циљ је да студенти након дипломирања буду спремнији да се суоче са изазовима реалног пословног окружења, те да сами учествују у креирању својих прилика.


Уколико желиш да учествујеш у Future Leaders програму и постанеш део највеће студентске организације на свету, потребно је да попуниш пријаву до 27. јануара 2016. након чега ће те контактирати локална канцеларија ради даљег процеса селекције, у коме ћеш такође доста научити и забавити се.


Пријаву можеш попунити на следећем линку.


Присуством у преко 120 земаља, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената.


Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

 

За више информација посетите сајт.

 

ИЗВОР: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 19 јануар 2016 21:46
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија