Logo
Одштампајте ову страницу

Најављен десети јубиларни Case Study Show 2016

Оцените овај чланак
(1 Глас)

banercaseeeeeБЕОГРАД – Студентска организација ESTIEM LG Београд десети пут заредом организује пројекат „Case Study Show 2016“, који ће се одржати на Факултету организационих наука и у Народној банци Србије у периоду од 10. до 12. марта.


Case Study Show je манифестација такмичарског карактера која пружа идеалну прилику свим младим, амбицизним и мотивисаним студентима да закораче у свет реалног пословања и своје знање примене у пракси, а најуспешније очекује пракса, тренинг програм или потенцијално запослење.


О значају и потенцијалу овог пројекта најбоље говори и подршка неких од највећих компанија на нашем тржишту као што су: Coca-Cola Hellenic, Air Serbia, Devana Tehchnologies, Mercator, Mozzart Bet, Roche, Japan Tobacco Interanional, Delhaize Serbia, Telekom Srbija, E&Y, Opticus i TeleSign.


Прва два дана пројекта одржаће се на Факултету организационих наука и резервисана су за Business Case, где ће студенти свих факултета Универзитета у Београду имати прилику да се такмиче у решавању студије случаја. Студије случаја задају водеће компаније на домаћем тржишту, на српском и енглеском језику, а студенти ће презентовати своја решења у присуству представника компанија, медија и осталих студената.


Паралелно са Business Case-ом, одржаће се и Case Room, кроз који ће се учесници бити у прилици да решавају пословне проблеме из праксе компанија. Учесници у тимовима од по три члана имају два сата на располагању за решавање студије, а након тога презентују своја решења представницима компанија. Оба дана пројекта у холу Факултета организационих наука одржаће се и Company Fair, мини сајам запошљавање, где ће се компаније партнери непосредно представити широј јавности, а сви заинтересовани студенти ће моћи да оставе свој CV.


Tрећи дан пројекта одржаће се у Народној банци Србије и биће намењен за Speed Dating, који пружа прилику свим заинтересованим студентима да кроз форму кратких интервјуа, представе водећим компанијама на домаћем тржишту.


Пројекат окупља око себе младе људе различитих вештина и интересовања, који су спремни да заједничким снагама у тимском раду дођу до најбољег решења.


За овогодишњи Case Study Show, сви заинтересовани студенти се могу пријавити у тиму или индивидуално, слањем CV-a и мотивационог писма путем сајта.


Пријаве су отворене до 16. фебруара.

 

Извор: Кућа добрих вести/PCpress


Последњи пут измењено петак, 05 фебруар 2016 23:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015