Кућа Добрих Вести

Login

ФОН и Бамби заједно креирају нове лидере

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bambiiiiiУ просторијама компаније Бамби, протекле седмице потписана једногодишња сарадња између Факултета организационих наука (ФОН) и компаније Бамби са идејом и жељом да заједничким снагама креирају будуће лидере.

 

Уговор о сарадњи озваничен је потписима проф. др Милије Сукновића, декана ФОН-а и генералног директора компаније Бамби, Бојана Радуна.

 

„Потписивање уговора са компанијом Бамби је веома значајно за Факултет организационих наука, пре свега за студенте. Наш циљ је да студенти имају могућност да своја знања прикажу у најуспешнијим компанијама, као и да знања унапреде уз менторство врхунских стручњака,“ изјавио је декан ФОН-а, проф. др Милија Сукновић, а пренео портал Факултета организационих наука


Поред промовисања развоја у области практичног знања, компанија Бамби ће студентима једног од најсавременијег факултета, пружити прилику да своје радно искуство стекну кроз програм пракси унутар компаније, али ће их подржати и током такмичења у решавању студије случаја. Такође, студенти ФОН-а имаће прилике да слушају и предавања од стране стручних кадрова менаџмента компаније Бамби.


„Kако су практично знање и искуство једна од кључних ствари током студија, компанија Бамби ће подржати ФОН током свих важних пројеката. За компанију Бамби је од изузетне важности да подржимо младе таленте и омогућимо им усавршавање у једној од најбољих компанија у Србији,“ истакао је генерални директор компаније Бамби, Бојан Радун.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 06 фебруар 2016 22:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија