Logo
Одштампајте ову страницу

Семинар: Како да организујете своје активности и пројекте?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

aktivnostiiiiiiБЕОГРАД - Центар за развој каријере у суботу, 19. марта, од 11 часова, организује бесплатном семинар: Како да организујете своје активности и пројекте?


"Све што радимо у животу можемо назвати пројектом, јер сваки садржи почетну идеју, рад на њеној реализацији и, на крају, остварење. Многи пројекти не дођу до остварења или до њега дођу изузетно напорно због недостатка јасног плана акције, прегледа потребних активности и њиховог редоследа", наводи се у најави организатора.


На овом семинару биће објашњено које су то основне фазе једног пројекта и како се оне деле у подфазе, и како наћи прави редослед активности. Биће објашњен Канбан концепт за праћење и организацију пројекта, као и софтвер који то омогућава. Такође, биће приказан Еверноте, сервис за прављење белешки, који се врло успешно може користити за припрему и реализацију пројеката.


На семинару ћете сазнати:


Шта све може да буде пројекат
Које су фазе пројекта
Како да организујете правилан редослед активности унутар пројекта
Како Канбан систем може да помогне да лакше одредите фазе пројекта
Како да пратити реализацију пројекта кроз Канбан систем
Како се креирају белешке у Еверноте сервису
Како да направите мултимедијалне белешке као извор информација за реализацију пројекта.


Искуство професионалца: Зоран Имширагић


Више од 20 година се професионално бави организацијом и реализацијом различитих пројеката у графичкој и издавачкој делатности. Водио је тимове и пројекте у Србији и иностранству, као директор предузећа, шеф одсека у великим системима и сл. По позиву ради као консултант на различитим пројектима. Својим знањем и искуством помогао је бољој организацији различитих великих пројеката и компанија. Више од 15 година активно се бави професионалном обуком графичких дизајнера у земљи и иностранству


Ко може да се пријави?


Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 18. марта, до 11:00 часова.


Пријавите се кликом на овај линк.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 17 март 2016 20:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015