Logo
Одштампајте ову страницу

Пракса за младе - упознај савремени Лењинград!

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sanktpetersburg

 

Сви заинтересовани млади до 29 година, који добро говоре енглески језик, воле да путују, раде са децом, али и да упознају Русију, могу да се пријаве за праксу у Санкт Петерсбургу, граду са највећим културним и уметничким значајем за Русију.

Санкт Петерсбург је место које није довољно посетити само једном и које већину људи натера да му се увек радо враћају. Ово је град који одише историјским и културним животом и прави је избор за све љубитеље музеја и грађевина које су дизајнирали најпознатији руски уметници тог времена. Искуства људи који су били тамо на пракси су најразличитија и веома интересантна. Професионално искуство које су тамо имали прилике да доживе подстакло их је да позитивно утичу на промене у свом животу, али и у свом окружењу.

 

Задатак младих који би желели да буду део ове праксе, биће да сами креирају  свој интерактивни програм са презентацијом своје земље и да раде у кампу са децом узраста од 7 до 15 година, пет дана  недељно, у групи од 5 до 15 деце.

За све детаљније информације можете контактирати организацију AIESEC.

 

Иначе, Global Citizen је програм волонтерских пракси које организује АИЕСЕЦ, највећа светска студентска организација која пружа свим студентима прилику за лични развој. На овај начин студенти добијају прилику да усаврше страни језик, искусе самосталан живот у страној земљи и упознају друге културе.


Александра Гавриловић

Завршила основне и мастер студије на Филозофском факултету у Нишу, одсек новинарство. Прве текстове писала је у нишком дневном листу "Народне новине", а касније и у "Нишком гласнику". Опробала се и у радио, телевизијском и онлајн новинарству. Воли да путује, учи језике и аматерски се бави фотографијом.

Најновије од Александра Гавриловић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015