Logo
Одштампајте ову страницу

Радионица „Хакуј ме!” у „Магацину”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

radionicaaaaaБЕОГРАД - Радионица „Хакуј ме!” Каркатаг колектива одржаће се у Пракса мејкерспејсу у „Магацину” (Краљевића Марка 4) 14. и 15. маја од 14 до 18 часова.

 

 

Радионица је бесплатна и у њој могу учествовати млади до 20 година. Радионицу су подржали Секретаријат за спорт и омладину и „Магацин”.

 

„Хакуј ме!” је експериментална радионица хаковања механизама и електронских система играчака и уређаја, на којој ће учесници, користећи се алатима, електроником и Ардуино микроконтролерима, од постојећих ствари креирати неке нове врсте и франкенштајне.

 

Материјал и алат су обезбеђени, а учесници могу да понесу додатне играчке које би волели да модификују.

 

Пријаве на Фејсбук: Praksa//Makerspace Belgrade или на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести/Беоинфо


Последњи пут измењено среда, 11 мај 2016 22:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015