Logo
Одштампајте ову страницу

Закорачи у пословни свет

Оцените овај чланак
(2 гласова)

aisecБЕОГРАД - Сигурно си се некад запитао шта се тражи у свету пословних људи. То је свакако стручно знање, али данас добијају све већи значај и знање које само можемо стећи праксом.


Ако поседујеш комуникационе вештине, тимски и предузетнички дух, креативан си и радознао, спреман да се суочиш са изазовима и да константно радиш на себи, пружа ти се сјајна прилика.


У питању је један од AIESEC програма – Global Entrepreneurs, где студенти имају шансу да раде са иностраним компанијама у иностранству у периоду од 6-8 недеља, решавајући њихове пословне изазове заједно са њима. Задаци могу бити различити - од осмишљавања оригиналног начина промоције на друштвеним мрежама, истраживања новог иностраног тржишта до креирања стратегија за привлачење већег броја клијената. Твоје је да понудиш нове идеје и другачији поглед на пословање, а за узврат добијаш незаборавно искуство, нова познанства и одскочницу у свом раду на себи и развоју пословних вештина.


Уколико си и даље заинтересован за програм, придружи се и посети сајт AIESEC-а.


Global Entrepreneurs праксе ти омогућавају да се професионално усавршиш радом у оформљеном стартапу у иностранству. Овај програм ти пружа прилику да се бавиш маркетингом, ИТ-јем, пословном администрацијом и продајом у изазовном пословном окружењу, а учествовањем на овом пројекту добијаш могућност да усавршиш језик и пословне вештине, и све то у интернационалном тиму.


AIESEC је највећа организација, вођена од стране студената, која је распрострањена у преко 120 земаља. Наш циљ је развој лидерства код младих и предузетничког духа. Учествовањем на овим пројектима можете да стекнете и те неопходне вештине, које су ти потребне за даље усавршавање. 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 07 јул 2016 11:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015