Logo
Одштампајте ову страницу

Сазнај како изгледа пракса у Индији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

aserererБЕОГРАД - Студент из Београда, који је отпутовао у Индију на праксу, шаље нам најновије приче и слике са свог путовања и радног места.


Док је нестрпљиво чекао да започне свој први радни дан, обавештавао нас је о различитим ситуацијама које су му се дешавале у откривању ову невероватне земље - попут посете филмске индустрије Боливуд, присуству уличним прославама, испробавању традиционалне хране, па чак и заустављања од стране пролазника, како би се фотографисали са њим.


А онда је уследио први радни дан - пуно радно време, упознавање са новим колегама,пауза за ручак, састанак са директором и причање о циљевима и пројектима, али и о Србији и његовом утиску о њиховој земљи.


Посао овог студента у фирми јесте да заједно са својим колегама обезбеђују здравствене услуге, школовање и основна средства за децу без родитеља. Дани на послу ће му бити испуњени и посетом деце у дому, као и обилазак насеља како би им помогли, док се у канцеларији бави социал маркетингом. Сваког дана ће му бити достављени задаци из којих ће стећи велика знања и искуство.


Настављањем праћења његових доживљаја упознај значајност праксе за твој даљи живот и каријеру.


Доживи и ти слична искуства на пракси у земљи у којој желиш да се усавршаваш. Можда је баш за тебе Индија, Шпанија, Италија или пак Бразил, Канада, Турска? Размисли и замисли своју праксу. Посети следеци линк како би се информисао о праксама које ти стоје на располагању.


AIESEC је највећа организација на свету вођена од стране студената. Постоји у више од 120 земаља и уз твоју жељу да изазовеш себе можеш изабрати било коју земљу у којој ћеш развити своје лидерске способности, проширити знања у области маркетинга, ИТ-а, продаје и пословне администрације, упознати нове културе и људе и проширити своје видике.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 30 септембар 2016 12:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015