Logo
Одштампајте ову страницу

Свечано отворен Сајам послова и пракси “JobFair16”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

downaotБЕОГРАД - Уз представнике техничких факултета у Београду, компанија и медија, отворен је дванаести по реду сајам послова и стручних пракси за студенте и дипломце техничко-технолошких и природно-математичких факултета “JobFair16 ─ Креирај своју будућност”.


Сваке године Сајам се одржава првог понедељка и уторка у новембру са намером да студентима представи могућност запослења и развоја каријере у компанијама које успешно послују у нашој земљи.


Златни покровитељи су поздравили учеснике и похвалили дугогодишњу квалитетну сарадњу са организаторима у циљу да се студентима пружи прилика да стекну увид о начину функционисања компанија у реалном свету.


„Чинимо све да помогнемо младима инжењерима у проналаску првог посла или праксе. Надам се да ће овај пројекат допринети смањењу незапослености и част ми је што сам део њега.” изјавио је декан Грађевинског факултета, Бранко Божић.


Организатори Сајма, две волонтерске, непрофитне, студентске организације, БЕСТ Београд и Истек Локални комитет Београд позивају да посетите Сајам и пронађете праксу или запослење.


Региструјте се на сајту и оставите свој CV који ће бити доступан ХР-овима 46 компанија учесница током целе године.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 07 новембар 2016 22:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015