Logo
Одштампајте ову страницу

Дани друштвених игара

Оцените овај чланак
(0 гласова)

razБЕОГРАД - Екипа сајта PortalMladi.com ове године је по други пут реализовала забавно-едукативни пројекат под називом „Месец младих 2016“.


Завршни догађај представљају „Дани друштвених игара“ који ће се одржати 19. и 20. новемба у просторијама Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ, Јеврејска 24, Дорћол).


Након низа едукативних радионица и трибина на факултетима и у средњим школама, ред је дошао на забаву. Предстојећег викенда ће се на једном месту окупити мноштво младих који ће се опробати у готово најпопуларнијим друштвеним играма - Асоцијацијама и карташкој игри Мау-Мау, у којима ће сви заинтересовани имати прилику да се такмиче за прво место и освоје занимљиве награде, али пре свега да се добро забаве и сви заједно уживају.

 

Осим самих награда за најбоље и најконцентрисаније, које су спремили Cineplexx, Chipsy + једна награда изненађења, партнери на пројекту Chipsy и Књаз Милош су за младе спремили своје производе који ће им држати снагу и освежавати током играња.


„Дани друштвених игара“ су први пут организовани 2015. године када се за победничко место такмичило преко 90 учесника. Судећи по овогодишњем интересовању за целокупан пројекат, очекујемо много већи број такмичарских екипа и узбудљиву забаву овог викенда, али је број пријава ограничен на 100 по игри.



Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 17 новембар 2016 13:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015