Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс Уније средњошколаца Србије за нове чланове тима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

KONKURSIIYYБЕОГРАД - Изашао је конкурс за нови тим Уније средњошколаца Србије (УНСС).

 

УНСС је омладинска невладина организација основана 2003. са циљем да упозна средњошколце са омладинским активизмом и јача ученичке парламенте. Сматрамо да је неопходно омогућити свим ученицима право, простор, прилику, подстицај и подршку да развију своје идеје и испоље своје креативне потенцијале.

 

Уколико желите да се борите за своја права, да охрабрујете друге средњошколце широм Србије, радите на оснаживању ђачких парламената и унапређујете се, или са друге стране, развијете своју креативност и радите на промоцији Уније, можете се пријавити на конкурс до 28. новембра 2016. у поноћ.

 

Линк за конкурс се налази ОВДЕ.

 

За сва питања и информације можете писати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015