Logo
Одштампајте ову страницу

Сусрет са младима: Љубав и како бирамо партнере

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ljubavvvvvvБЕОГРАД - „Љубав и како бирамо партнере“ – избор партнера и партнерски односи, биће тема сусрета са младима вечерас у 18 сати у великој сали Општине Звездара, Булевар краља Александра 77, први спрат, а у оквиру међународне манифестације „16 дана активизма против насиља над женама“ која се одржава на Звездари.


Предавање је намењено младим особама, интерактивно је, може се учествовати у разговору, постављати питања, а има за циљ:
- боље разумевање самог себе и сопствених образаца понашања приликом избора љубавног партнера и
- рад на променама образаца понашања које користимо приликом избора партнера и у партнерским односима.


Организатор сусрета је Комисија за родну равноправност председника ГО Звездара, а водитељке програма мр сци мед  Даница Бошковић – Ђукић, системски супервизор и породични терапеут и мр Снежана Милошевић Јешић, педагог, породични терапeут из Центра за боље васпитање „Завири“.


Међународна манифестација „16 дана активизма против насиља над женама“ на Звездари обележава се до 10. децембра низом догађаја који имају за тему борбу против насиља над женама, или су у узрочно последичној вези са насиљем.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 08 децембар 2016 11:57
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Најновије од Вукица Сотировић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015