Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатне креативне радионице на Чукарици

Оцените овај чланак
(1 Глас)

radionica045БЕОГРАД - Kанцеларија за младе општине Чукарица поново организује бесплатне креативне радионице сликарства, вајарства, декупажа и калиграфије. 

 

Часови ће се одржавати у просторијама Културног центра „Чукарица” (Тургењевљева 5) од 6. до 10. фебруара. 

 

Радионица сликарства (предавач Ирина Черњавски Шантрић) одвијаће се од 14 до 16 часова, вајарства (предавач Миодраг Ивановић) од 16 до 18, декупажа (предавач Снежана Максимовић) од 18 до 20, а калиграфије (предавач Снежана Максимовић) од 17 до 18 часова.


Сви заинтересовани за радионице се могу пријавити до 3. фебруара путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Обавезно у пријави навести име и презиме, годину рођења, контакт телефон, као и избор радионицe. Више информација на број телефона: 011/3052-102.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015