A+ A A-

Седми пут – дизајн је свуда

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bdweeekБЕОГРАД – Удружење студената технике Европе БЕСТ Београд организује седми по реду бесплатни семинар дизајна и брендирања - BEST design WEEK.


Семинар се одржава на Факултету организационих наука, са намером да креативним студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета омогући савладавање и усавршавање принципа дизајна и брендирања.


Студенти ће током седам дана имати прилику да стекну практично искуство у дизајнирању кроз интерактиван рад са предавачима на задату тему, најављено је из ове студентске организације.


“BEST design WEEK je кроз велику дозу упорности и снове јенде особе, омогућио додатно образовање студентима технике на пољу графичког дизајна. Сами снову су се као пламен брзо раширили и на друге младе људе, који су увидели његов потенцијал и донели са собом невероватну инспирацију. Данас је то догађај који окупља студенте инжењере, који има различите нивое дизајна, и који за сваког има нешто корисно. Заувек поносна на све снове и упорности који су учинили да један сан постане још лепша јава.” каже Марија Гогић, оснивач BEST design WEEK-а.


У склопу пројекта, биће одржан циклус предавања о актуелним темама у свету дизајна Design Insight који ће, не само учесницима семинара, већ свим заинтересованим студентима омогућити да се упознају са основама дизајна.


На радионици Design Basic полазници ће научити како да реализују своје идеје користећи Adobe Photoshop и Adobe Illustrator. Радионица Design Advanced намењена је онима који желе да уче о 3Д моделовању, и већ поседују искуство у раду са програмима попут 3Ds max-a. На радионици Web Design полазници ће бити подељени у парове, дизајнер и програмер, и имаће задатак да осмисле, дизајнирају и направе функционалан веб-сајт.

 

                                           dizajncvike767

 

Радионице Design Basic и Design Advanced трају укупно 20 сати, а радионица Web Design 23 сата.


Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.


Пројекат су подржали Град Београд и Универзитет у Београду.


Пријавите се до 16. маја на www.best.rs/bdw.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 15 мај 2017 12:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани