Кућа Добрих Вести

Login

Сингл Марије Жежељ “Dance Like Nobody’s Watching“ бележи бројне прегледе

Оцените овај чланак
(3 гласова)

marijaБЕОГРАД - Марија Жежељ објавила је сингл “Dance Like Nobody’s Watching“ и отпочела своју музичку каријеру.


Сингл “Dance Like Nobody’s Watching” је доступан у Србији, региону и широм света – http://Marija.lnk.to/DLNW
Спот за сингл је доступан на МаријаВЕВО каналу и већ броји више од 40 хиљада прегледа.


Мултиталентована Марија Жежељ представила је дебитантски сингл “Dance Like Nobody’s Watching“, као и спот на свом YouTube/VEVOканалу.


Први сингл Марија објављује под издавачком кућом Universal Music Serba. 


Почетком априла ове године, Марија је на свом Јутјуб каналу открила фановима да је потписала уговор за Universal Music и да спрема деби сингл.


На новоотвореном VEVO/YouTube, који је посвећен њеним музичким подухватима, Марија је представила спот за песму, сниман на најразличитијим урбаним локацијама у Београду, и прави је одраз Маријине тинејџ личности и динамике њене генерације.


Марија је рођена 1999. године у Новом Саду, и за кратко време је већ нанизала бројне успехе: њен beauty & lifestyle YouTube канал један је од најгледанијих у региону, прошле године је објавила прву књигу под називом “Мој слатки живот“ за издавачку кућу Вулкан, а такође је однела титулу “Лице Године света” (The Look Of The Year 2016 World Beauty Award) као модел коју заступа Model Scouting Office.


Обрада песме “Love Yourself“ Џастина Бибера, коју је Марија снимила са својом другарицом Богданом Живковић, била је довољна да Universal Music Serbia тим препозна њену надареност за музику и понуди јој пробно снимање сингла.


Почетком марта Марија је отишла у музички студио аустријског продуцентског дуа Попмацхé у Бечу на прво пробно снимање које ће јој убрзо донети и понуду за потписивање уговора са Универсал Мусиц Гроуп. Резултат: неодољива и актуелна поп нумера “Dance Like Nobody’s Watching“ која све диже на ноге.


“Одрасла сам у породици у којој је музика била саставни део свакодневнице, а сада са 17 година постала сам део велике Universal Music породице, што ме уједно испуњава радошћу и чини поносном. Мој први сингл “Dance Like Nobody’s Watching” ће за мене бити успешан какав год одјек у јавности имао. Он је круна мојих дечијих маштања и жеља, снова о успеху које су постигле моје омиљене музичке звезде. Хвала Универсал Мусиц Сербиа на указаном поверењу. Препустите се музици и играјте као да вас нико не гледа ;)“ рекла је Марија Жежељ.


Потписивањем уговора за издавачку кућу Universla Music Serbia Марија се придружује великој Universal Music породици у којој су између осталих Џастин Бибер, Селена Гомез, Shawn Mendes, Hailee Steinfeld, The Weekend и многи други; али и регионалне звезде као што су Нина Краљић, Ивана Киндл, Френки, Luke Black и други.


Сингл “Dance Like Nobody’s Watching“ je oд овог тренутка досупан у Србији путем сервиса Google Play и Deezer .

 


О споту “Dance Like Nobody’sWatching“

 

Спот под редитељском палицом Marcelle Zanki сниман је на урбаним локацијама (улице, кровови зграда, скејт парк, итд.) и комбинује динамичне кадрове плесних покрета кореографа Игора Коруге, љубавну причу, кадрове њених пријатеља и саме Марије, али и моћне слике града за које заслужан директор фотографије Лазар Богдановић. Цело расположење које прати видео одраз је #YОLО генерације миленијалаца, и инспирацију налази у цитату Wиллиама W. Пуркеyа: “Мораш да плешеш као да нико не гледа, волиш као да никад нећеш бити повређен, певаш као да те нико не слуша и живиш као да је рај на Земљи...“. Као стилиста али и један од актера спота био је и Маријин најбољи пријатељ Владимир Гашић (познат и као streetfashion101).


Најзад, спот илуструје Маријину генерацију, њихов начин живота, као и природу њихове комуникације кроз веома личну причу, приказујући њену енергичну личност као правог представника своје публике.

 

Преузми, слушај и додај сингл “Dance Like Nobody’s Watching“ на своје плејлисте.

 

Извор: Кућа добрих вести



 


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија