Logo
Одштампајте ову страницу

Расписан конкурс за бизнис идеје намењен младима

Оцените овај чланак
(0 гласова)

slide1-uvodnaБЕОГРАД  - У оквиру програма „Бизнис младих Србије“ данас је расписан Конкурс за бизнис идеје намењен младима узраста до 35 година, са пребивалиштем на територији градова и општина: Ниш, Мерошина, Дољевац, Гаџин Хан, Лесковац, Нови Сад, Беочин, Сремски Карловци, Темерин, Горњи Милановац, Чачак, Краљево, Врњачка Бања, Рашка, Суботица, Сомбор и Кањижа.

Конкурс, koji je otvoren do 28. oktobra ove godine,  партнерски реализују СМарт колектив, Ерсте Банка и Национална служба за запошљавање, уз финансијску подршку УСАИД (USAID) Пројекта одрживог локалног развоја и Министарства омладине и спорта.

Пријавом на конкурс, млади добијају могућност да прођу низ тренинга који ће им помоћи да унапреде своје бизнис идеје и развију их у бизнис планове, који ће у фебруару 2013. године бити разматрани за кредитирање у оквиру „Суперстеп“ кредитне линије „Ерсте Банке“, намењене младима који започињу сопствени посао.

За младе који успешно прођу све тренинге и оснују предузећа биће обезбеђене и додатне обуке из различитих области пословања као и бизнис менторство у трајању од годину дана.

Пријавом на конкурс, млади добијају могућност да се укључе у програм који подразумева:

- Тродневни тренинг „На почетку је важна идеја“, за развој бизнис идеја, као и дводневни тренинг насловљен „Пут до успешног предузетника“ Националне службе за запошљавање.

У овај програм укључена је и бесплатна подршка у развоју бизнис планова и подршка приликом оснивања предузећа, затим приступ повољној кредитној линији за младе који започињу сопствени посао „Суперстеп“ Ерсте Банке, уз бизнис менторство у трајању од годину дана. Обезбеђени су и специјализовани тренинзи из различитих области пословања.

Више детаља о конкурсу (услови конкурса и формулар за пријављивање) можете видети на сајту www.preduzminesto.org.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 25 септембар 2012 19:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015