Logo
Одштампајте ову страницу

Онлајн платформа за младе предузетнике

Оцените овај чланак
(0 гласова)

portalomladinskoaajtБЕОГРАД - Привредна комора Србије, у сарадњи са Привредним форумом младих, развила је прву специјализовану интернет платформу намењену почетницима у пословању.

 

Циљ платформе (omladinskopreduzetnistvo.pks.rs) јесте да на једном месту обједини све информације важне за почетак пословања као што су информације о актуелним конкурсима, о процедурама за оснивање фирме, едукативни садржаји за почетнике у пословању, као и примери добре праксе из непосредног окружења.

 

У оквиру платформе, саветници ће такође одговарати на упите у вези отпочињања или вођења пословања, најавила је Привредна комора Србије.

 

Интернет платформа omladinskopreduzetnistvo.pks.rs развијена је као пројектна активност недавно завршеног пројекта „Караван омладинског предузетништва“, који је на свом осамнаестомесечном путовању учинио много лепих ствари на пољу развоја предузетништва и предузетничког духа код младих, едукујући и мотивишући младе широм Србије да се баве предузетништвом.

 

Пројекат „Караван омладинског предузетништва је уједно проглашен од стране Европске комисије као најбољи национални пројекат који промовише предузетништво за 2017. годину, и у новембру ове године представљаће нашу земљу у Естонији, међу чланицама и приступним чланицама Европске уније, на такмичењу за најбољи Европски пројекат.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 04 август 2017 11:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015