Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатно предавање за студенте

Оцените овај чланак
(1 Глас)

PREDAVANJEEEEEEEEБЕOГРАД  - Образовни систем EQUILIBRIO и Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позивају те на бесплатно предавање на тему техника полагања међународно признатих испита из енглеског језика.

 

Уколико и ти желиш да наставиш студије у иностранству, међународно призната диплома ће ти бити преко потребна.

 

Сазнај више о томе шта су Кембриџ испити и да ли би требало да полажеш TOEFL или IELTS испит!

 

Предавање ће одржати професорка из Образовног система EQUILIBRIO, Драгана Сузић Видовић.

 

Сазнаћете које дипломе универзитети у иностранству траже као доказ знања енглеског језика ради студирања, које су сличности и разлике између тих међународно признатих испита и колико времена је потребно да се адекватно припремите за њихово полагање.

 

На ова и многа друга питања која имаш у вези међународних испита даћемо ти одговоре у петак, 24. новембра.

 

Позивају се сви заинтересовани студенти за ову тему да попуне кратак формулар ОВДЕ и ради успешне организације тако најаве свој долазак Центру за развој каријере до 23. новембра 2017.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 21 новембар 2017 14:27
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015