Logo
Одштампајте ову страницу

Семинар „Mind game“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vukicaaaaaaaБЕОГРАД – У организацији Центра за развој каријере Линк групе у суботу 2. децембра од 11 часова биће организован бесплатни семинар „Mind game“.

 

Манипулација је термин који означава коришћење различитих података или информација у циљу „завођења”, односно усмеравање пажње ка поруци или значењу које особа, без обзира на валидност података, жели да изазове.

 

Користи се у свим сферама живота, а у социјалном раду често означава приказивање стања појединца или породице које посредно треба да подржи неку намеру или циљ, што иначе не произлази из законских или других локалних прописа. Често се у психологији користи и у значењу посебне манипулативне способности, насупрот вербалне.

 

На семинару ћете сазнати:

 

шта је манипулација

како препознати манипулацију и како се одбранити

које су технике манипулације

како открити лаж

задовољство или бол

шта је пирамида комуникације

који су типови темперамента

како декодирати саговорника

вештине манипулације са типовима саговорника

 

Искуство професионалца: Бојан Михајловић

 

Бојан Михајловић је мастер инжењер менаџмента (Project Managament) који је искуство стекао најпре у Њујорку, где је као веома млад и амбициозан добио признање бројних успешних људи као особа која има непроцењив таленат за бизнис.

 

Радио је у многим великим компанијама као што су Генекс, InterContinental Hotels Group, Audi AG, Клинички центар Србије, унапредио је пословање многих хотела у региону који су захваљујући њему постигли значајне резултате.

 

У пословним круговима у региону врло често се помиње као светски стручњак за хотелски бизнис, такође и као један од најпознатијих стручњака за дигитални маркетинг у Србији.

 

Заједнички именитељ Бојанове каријере је успех, а потврда су и два признања којима је награђен – за менаџера године у Црној Гори 2011. и директора године у јавном сектору 2013. у Србији.

 

Бојан Михајловић је написао више од 100 струц̌них ц̌ланака из области менаџмента, популарне психологије, продаје, маркетинга, хотелијерства и веб-развоја који су публиковани на познатим порталима, блоговима или магазинима у Србији.

 

Одржао је више од 150 тренинга из области преговарања, маркетинга и лидерства. Његова предавања слушало је преко 3.500 људи из великог броја компанија. Едукацију и пословне вештине сматра кључном у кризним временима и ставља је испред свега.

Данас, Бојан Михајловић ради као консултант и помаже организацијама да реше потешкоц́е у пословању, створе вредност, бренд, увец́ају раст, унапреде перформансе пословања и тако остваре жељени циљ.

 

Своје велико искуство стечено у земљи и иностранству Бојан Михајловиц́ успешно преноси на људе са којима сарађује. Зато ц̌есто његови сарадници умеју да кажу да је реч о човеку огромних квалитета од кога увек и сваком тренутку можете добити најбољи савет.

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 1. децембра, до 11:00 часова. Пријавите се кликом на овај линк.

 

Где и када?

 

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНК гроуп (Цара Душана 34, Земун), 2. децембра, са почетком у 11 часова. О могућностима праћења путем Ливе стреама бићете накнадно обавештени.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 28 новембар 2017 15:00
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015