Logo
Одштампајте ову страницу

Тродневни спектакл “Лепотица и Звер на леду“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

LEPOTICAAAAAAБЕОГРАД -  Тродневни спектакл “Лепотица и Звер на леду”, почео је у Штарк Арени у петак 15. децембра.

 

Светски прослављена трупа Russian Ice Stars  гостује у Београду до данас 17. децембра.

 

Штарк Арена се трансформисала у ледену дворану, постављен је лед димензија 30 x 20 метара, на коме је 30 учесника у раскошним костимима приредило незабораван доживљај уз праве акробације на леду.

                                          BJUTIENDDIBIS

 

Поред тога посетиоце је дочекала новогодишња атмосфера са бројним јелкама, Деда Мразом и занимљивим активацијама у холовима.

 

Романтичну причу о лепотици која се заљубљује у Звер и разбија чаролију бачену на зачараног Принца, малишани могу да прате у синхронизованој верзији на српском језику.

 

Овај спектакл на леду за викенд се приказује у следећим терминима: субота, 16.12. од 11:30, 15:00 и 18:30; недеља, 17.12 . од 11:30 и 15:00.

 

Улазнице се могу набавити на благајни Штарк Арене.

                                         PESLSKERE

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015