A+ A A-

Да ли сте спремни за изазов?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

EBECccccccЈеданаесто издање манифестације EBECccccccБеоградски дани инжењера – EBEC Challenge одржаће се од 8. до 12. марта на Машинском факултету, у организацији Удружења студената технике Европе - БЕСТ Београд.

 

У склопу овог догађаја, одржаће се и EBEC Challenge Belgrade, локална рунда Европског БЕСТ инжењерског такмичења, које се одвија на локалном и регионалном нивоу. Ово такмичење намењено је студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета који желе да у две категорије такмичења Тимски дизајн и Студија случаја, ставе на тест своје знање и идеје.

 

Заинтересовани ће се опробати у два различита типа инжењерских проблема - пројектовању и конструисању прототипа уређаја задате намене или у решавању пословног проблема коришћењем знања из области инжењерства и менаџмента. Регионална рунда такмичења одржаће се у Нишу, и њен задатак биће повезан са задацима осталих регионалних рунди такмичења, и усмерен ка решавању европског инжењерског проблема.

 

Београдски дани инжењера – EBEC Challenge је изазов не само за такмичаре, који се учешћем припремају и развијају своје капацитете за даљи рад, већ и за нас као организаторе. Већ једанаест година, тежимо да сваке наредне дамо што већи допринос неформалном образовању младих инжењера” - каже Петар Стевановић, главни организатор пројекта.

 

Поред локалне рунде EBEC Challenge такмичења, на данима пројекта биће одржане и радионице за усавршавање личних вештина и Сајам науке, а учесници ће имати прилику и да ступе у контакт са представницима компанија. Циљ Београдских дана инжењера је да студентима пруже шансу и мотивацију да направе прве кораке у свету инжењерских проблема, и кроз решавање задатака развију њихов тимски дух, креативност и флексибилност.

 

Пријаве за учешће на Београдским данима инжењера се отварају 16. фебруара.

 

Више информација о пројекту можете наћи на страници ebec.best.rs.

 

Удружење студената технике Европе ─ БЕСТ Београд је невладина, непрофитна и нестраначка студентска организација. БЕСТ (eng. Board of European Students of Technology) окупља студенте инзењерских усмерења на 96 универзитета у 33 земље Европе. БЕСТ Београд је кроз своје актвности омогућио да више од 1500 студената Универзитета у Београду посети едукативне и културне програме широм Европе, као и да више од 2000 европских студената упозна Београд.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 фебруар 2018 14:37

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани