Logo
Одштампајте ову страницу

Индијски стартап Brainobrain чини чуда за децу у Србији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

DECACUDOБЕОГРАД – Ментална аритметика по Brainobrain методи већ годину и по дана постоји код нас а у Београду је тим поводом одржано и прво национално такмичење у коме учествује више од 200 деце.

 

Brainobrain је лидерска дечија образовна платформа која је током 15 година са успехом трансформисала више од два милиона деце широм света.

 

„Brainobrain“ често називају и најуспешнијим пионирским подухватом који је прерастао у разгранату мрежу институција у којима се са децом ради на развоју вештина математике, неуро-лингвистичког програмирања и животних вештина.

 

Програм је пореклом из Индије и постоји у 36 земаља у свету а од септембра 2016. и у Београду а након тога и у Кикинди, Лозници, Новом Саду, Пожаревцу, Врању, Зајечару и Нишу.

 

Оснивач глобалног „Brainobrain“ програма је Ананд Субраманиам који је 18.03. интернационални гост-домаћин првог националног такмичења у менталној аритметици у Србији. Такмичење се организује у Шопинг центру Стадион на Вождовцу (ресторан).

 

Свечани део националног „Brainobrain“ такмичења, уз атрактивне демо презентације математичких и мултитаскинг вештина деце као и додела пехара и награда одржана је данас а почасна гошћа свечаног дела такмичења била је амбасадорка Индије у Београду Нариндер Чаухан.

                                                       BRAONFEST

„Brainobrain“ програм се у Србији спроводи у 17 центара, број деце у програму је око 400, од којих је око 280 из Београда. Брејнобрејн је програм за напредно учење и развој вештина код деце старости од 4 до 14 година.

 

Програм је фокусиран на развој интелектулних способности и вештина применом менталне аритметике и абакуса уз коришћење ВАК - визуелно, аудитивно, кинестетичке методе као и развој личних квалитета применом техника из неуро-лингвистичког програмирања - НЛП.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 18 март 2018 22:07
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015