Logo
Одштампајте ову страницу

Завршни наступ "Круг среће"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

fortuna2323БЕОГРАД - Уметничка школа "Фортуна Рота" организује велики завршни наступ и свечану доделу диплома ученицима школе, која ће се одржати у самом центру града у клубу "Showroom".


Све љубитеље уметности и добре забаве очекује колаж драмске, музичке и ликовне уметности, као и плес и сценски покрет у духу предстојећих врелих летњих данa, најавила је Општина Звездара.


Премијерно ће бити изведена прва ауторска песме школе "Круг среће", за коју је текст писала Андреа Антић, директор школе и предавач, а музику је радио Златко Бокун, вокали су ученици школе.


До сада је у режији школе реализован мјузикл "Путовање кроз време", а њени ученици су такође запажене наступе остварили на ревијалном делу манифестације "Момини дани" у Миријеву, роцк вечери фестивала за децу и омладину "СВУРФ-у", где је група "Фортуна Севен" награђена за најбољи наступ, Тргу бајки у организацији ГО Звездара и Установе културе "Вук Стефановић Караџић", на Јесењем и Пролећном Фестивалу здравља у Дому омладине, Пролећном Дечијем сајму и многим другим.


Догађај  "Круг среће",  одржаће се у Цетињској 15, од 18 до 20 часова.  мали уметници корачати крупним корацима.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 

 


Последњи пут измењено субота, 18 јун 2016 15:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015