Logo
Одштампајте ову страницу

Пољопривредни сајам у виртуелном окружењу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

novosadskisajamggggggМеђународни пољопривредни сајам планиран од 12. до 16. септембра на Новосадском сајму, неће бити одржан.

 

Здравље излагача, посетилаца и запослених је на првом месту, а с обзиром на епидемиолошку ситуацију, коју је тешко предвидети у наредном периоду, Новосадски сајам је донео одлуку да откаже Међународни пољопривредни сајам.

 

Уз то, на основу анкете која је спроведена међу излагачима, став већине је да се Сајам организује наредне године, у безбедном и сигурном окружењу. С обзиром на то, донета је одлука да се 87. међународни пољопривредни сајам реализује од 15. до 21. маја 2021.

 

Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду, један је од пет најзначајнијих пољопривредних сајмова у Европи. Окупља око 1.500 излагача из 60 земаља света и 140.000 посетилаца.

 

Новосадски сајам интензивно развија платформу за виртуелни Пољопривредни сајам, који ће бити место за повезивање излагача са крајњим корисницима, а о тачном датуму ћемо Вас накнадно обавестити.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 19 август 2020 15:46
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015