Logo
Одштампајте ову страницу

Први пут – међународни пољопривредни сајам онлајн

Оцените овај чланак
(2 гласова)

espoonleineМеђународни пољопривредни сајам ће се у 2020. одржати од 14. до 18. децембра, са адресе Хајдук Вељкова 11 у Новом Саду, на платформи expoonline.rs – новом простору деловања и вишеструког повезивања компанија, институција и појединаца – учесника виртуелних сајмова и пословне публике.

 

Од наступа на сваком сајму излагачи очекују да промовишу компанију, производе и услуге; истакну сајамске попусте и акције; директно комуницирају са посетиоцима и другим излагачима; хоће и да продају; али и да буду видљиви медијима. Све то биће им омогућено на платформи expoonline.rs.  Прилике за преговоре и тренутно склапање послова помоћи ће и подстаћи Б2Б састанци. Едукације и промоције реализоваће се као онлајн конференције, вебинари или презентације.

 

Представљању расних грла домаћих одгајивача стоке недостајаће само мирис простора у којима бораве говеда, овце, козе, свиње и козе на Новосадском сајму. Најквалитетније што Србија има.

 

Упркос томе што су у овој години на новосадском сајмишту већина приредби није одржана због пандемије коронавируса, вредновање квалитета производа и услуга јесте организовано. На виртуелном Пољопривредном сајму засијаће производи носилаца шампионских пехара са оцењивања „Најбољи у 2020“.

 

Брзо, лако и једноставно уз неопходну регистрацију сваком посетиоцу је омогућено присуство на виртуелном Међународном пољопривредном сајму. Вишеструка претрага излагача, преглед производа и услуга, сајамске цене и акције учесника, могућност договора за куповину, конгресне активности, али и аудио и видео комуникацију са излагачима, комфор је који Пољопривредни сајам онлајн пружа свим корисницима. Учешће на Б2Б састанцима омогућено је и излагачима и пословним посетиоцима, а потребна је само регистрација профила.

 

Увек интересантан за радозналце, а важан за пословање у аграру, Међународни пољопривредни сајам онлајн оправдава епитет бренда, а Новосадски сајам чини снажнијим у години највећих пословних изазова.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 07 новембар 2020 18:39
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015