Кућа Добрих Вести

Login

Дани пољопривреде онлајн подршка аграру

Оцените овај чланак
(1 Глас)

danipoljoprivredeeeeeНовосадски сајам је одлучан у настојањима да буде подршка и тачка повезивања привреде Србије са привредама других земаља и излагача са публиком. У месецу у којем је иначе одржаван највећи агробизнис догађај на овим просторима - Међународни пољопривредни сајам, Новосадски сајам на платформи ExpoOnline.rs организује Дане пољопривреде онлајн.

 

Четири дана, од 18. до 21. маја, биће прилика за још једну промоцију српског аграра, као и производа, услуга, сазнања и искустава из иностранства. Могућност да се представе у онлине окружењу имаће и појединци као и представници фирми које се баве аграром - од произвођача до прерађивача, финансијских институција, организација и удружења… Поред излагача из Србије, наступиће и фирме из Чешке, Шпаније, Румуније, Холандије и Хрватске.

 

У фокусу догађаја биће субвенције и новчани подстицаји пољопривреди и руралном развоју. Посетиоцима Дана пољопривреде онлајн ће, између осталог, на виртуелним штандовима бити представљена пољопривредна механизација, трактори, комбајни, прикључне машине, опрема за наводњавање, средства за заштиту биља, најновије технологије у области пољопривредне производње. Под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије представиће се излагачи који ће понудити органске производе, док ће Пријатељ Дана пољопривреде онлајн - Покрајински секретаријат за пољопривреду водопривреду и шумарство и Град Нови Сад субвенционисати наступ малих пољопривредних произвођача.

 

Излагачи и сви пословни посетиоци биће у прилици да закажу Б2Б састанке, а сви заинтересовани и да на платформи ExpoOnline.rs погледају бројне конференције и панеле. Догађаје ће, између осталих, организовати Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Министарство за бригу о селу, Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Привредна комора Војводине, Град Нови Сад, Фондација “Просперитати”, компанија Ките ДОО.

 

Током Дана пољопривреде онлине компанија Агропанонка организује Поклон игру у којој је главна награда трактор „беларус 82.1“.

 

Генерални спонзор Дана пољопривреде онлајн је компанија Генерали Осигурање Србија која ће представити палету услуга за пољопривредне произвођаче.

 

Земља партнер Дана пољопривреде онлајн је Чешка Република, а Златни спонзор Ал Дахра.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Новосадски сајам


Последњи пут измењено уторак, 11 мај 2021 20:43

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија