Logo
Одштампајте ову страницу

Радионица за предузетнице у агробизнису

Оцените овај чланак
(3 гласова)

timotijeviccccСТАРА ПАЗОВА - Удружење новинара за пољопривреду "Агропрес" у сарадњи са амбасадом Канаде, организује данасу Старој Пазови четврту радионицу у оквиру пројекта "Предузетнице у агробизнису".

На радионици ће учествовати око 100 пољопривредних произвођача Старе Пазове и околине, а тема је ратарска производња у предстојећој сезони, са посебним нагласком на тај регион наше земље.

Млади у пољопривреди

Циљ овог пројекта је да се афирмишу жене, али и мушкарци који се баве пољопривредом и сеоским туризмом. Посебан фокус је на младима у пољопривреди.
До сада је, током јануара и фебруара текуће године, обуку прошло више од 150 пољопривредника од којих су половина жене, саопштио је "Агропрес".
Радионицу ће отворити државни секретар у Министарству пољопривреде Маја Тимотијевић, а присутнима ће се обратити проф. др Небојша Момировић са Пољопривредног факултета у Београду и председник Удружења новинара за пољопривреду "Агропрес" Горан Ђаковић.

Радионица се одржава у Старој Пазови, Трг Зорана Ђинђића, у згради библиотеке.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 20 фебруар 2014 14:05
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015