Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурси за пољопривреднике у Војводини

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ZELENAPOLJAАААААБЕОГРАД - Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписао је више конкурса за доделу бесповратних средстава пољопривредницима на територији Војводине.


Реч је о конкурсима за доделу бесповратних средстава за опремање сточарских фарми, средстава за финансирање набавке опрме за мале прерађивачке капацитете, за набавку система за заштиту од временских непогода, за доделу средстава за суфинансирање набавке конструкција и опреме за биљну производњу у заштићеном простору на територији Војводина.


Ту су још и конкурс за доделу средстава за суфинансирање набавке опреме за наводњавање и изградњу експлоатационих бунара и за доделу подстицајних средстава за изградњу складишних капацитета за чување пољопривредних производа – силоса.


Објављен је и јавни оглас за одобравање и коришћење подстицајних средстава за обрадиво пољопривредно земљиште дато у закуп за 2015. годину.


Детаљне текстове јавних позива и огласа можете погледати ОВДЕ.



Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 11 март 2015 21:31
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015