Logo
Одштампајте ову страницу

Представљање Стратегије пољопривреде и руралног развоја 2014 – 2024

Оцените овај чланак
(3 гласова)

poljopriiiiiiБЕОГРАД - У Палати Србија сутра ће бити представљена Стратегија пољопривреде и руралног развоја. 

 

На презентацији стратегије, која почиње у 8 часова ујутро,  ће говорити министар пољопривреде и заштите животне средине Снежана Богосављевић Бошковић.

 

Поводом представљања Стратегије дипломатском кору и представницима међународних организација и институција у Србији, обратиће се и Њ.Е. Christine Moro, Амбасадор Француске у Србији, Њ.Е. Heinz Georg Wilhelm, Амбасадор Немачке у Србији и Mr. Oskar Benedikt, заменик шефа Делегације ЕУ у Србији.

 

Поменута Стратегија је документ којим су дефинисани оквири политичких и институционалних реформи, као и основне смернице буџетских подстицаја пољопривреди и руралним подручјима за наредну деценију.

 

Реформе пољопривредне политике треба да допринесу стварању поузадног и атрактивног пословног амбијента у пољопривредно-прехрамбеном сектору и обезбеде већу стабилност дохотка пољопривредних произвођача.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 30 март 2015 19:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015