Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за пројекте у заштити животне средине

Оцените овај чланак
(4 гласова)

sredinaaaaБЕОГРАД - Министарство пољопривреде и заштите животне средине расписало је данас Јавни конкурс за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва у области заштите животне средине у 2015. години.


Циљ јавног конкурса је унапређење заштите животне средине кроз јачање свести јавности о значају заштите животне средине, саопштило је Министарство пољопривреде и заштите животне средине.


Приоритетне тематске области су заштита природних вредности, заштита земљишта, заштита вода, управљање отпадом, ублажавање климатских промена, спровођење Архуске конвенције, утицај животне средине на здравље људи и промоција зелене економије.


Укупно опредељена средства износе 20 милиона динара, а изабрани пројекати биће суфинансирани највише до 900.000 динара по пројекту.


Рок за подношење пријава је 15. јун, а текст конкурса и пратећа документација могу се преузети на адресама http://www.mpzzs.gov.rs/ и www.eko.minpolj.gov.rs

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено петак, 29 мај 2015 21:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015