Logo
Одштампајте ову страницу

Спортски викенд на Копаонику

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kopaonikbiciklaaaaaaОстало је још неколико дана до спортског викенда на Копаонику, бициклистичког маратона Три стране Копаоника и брдске трке Trail race Копаоник, који ће се одржати од 27. до 29. јула.

 

Судећи по броју пријава очекују нас рекордна издања ова два спортска догађаја, а испред организације овог бициклистичког и тркачког догађаја најављују још узбудљивије дружење са прегршт новости које ће освежити овогодишња издања трка, наводи се у саопштењу.

 

Када је реч о бициклистичкој трци Три стране Копаоника, један од новитета јесте тај да су пред такмичарима нове стазе које ће их спровести путем неких од до сада не вожених локација па ће том приликом бити у могућности да упознају нове пределе Националног парка Копаоник, пише у саопштењу.

 

Док је стаза малог маратона остала непромењена, стазе средњег и великог маратона ове године се неће спуштати у правцу Брзећа те ће такмичари моћи да одахну јер познато пењање Дубока одлази у историју. Ове године пред њима су нови терени који ће се простирати преко познатог врха Кукукавица, али и поред Белих стена у непосредној близини Гобеље које ће их оставити без даха због прелепих погледа који се пружају ка територијама општине Брус.

 

Када је Trail race Копаоник у питању новина је и нови формат, више категорија, која је намењена тркачима који желе да представе компаније или фирме из којих долазе. Бусинесс траил раце биће организован на стази дугој 7км где ће се тимови од два учесника такмичити против других пријављених бизнис тимова.

 

Наравно, трка за децу Trail race Kids и ове године ће бити одржана тако да ће и малишани бити у прилици да се упознају са трчањем по мекој, земљаној подлози.

 

Организатор трка, спортско удружење на све стране потрудило се да свим посетиоцима понуди и доста занимљивог додатног садржаја те ће на Копаонику за време трка у периоду од 27-29 јула бити организован и музички програм, бесплатни излети до различитих предела НП Копаоник, вечерња дружења и слично.

 

Извор: Кућа добрих вести/Данас

 


Последњи пут измењено среда, 25 јул 2018 13:29
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015