Logo
Одштампајте ову страницу

Синиша Михајловић позвао и два дебитанта

Оцените овај чланак
(0 гласова)

sinisamihajlovicfudbalСТАРА ПАЗОВА - Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић одредио је кандидате за пријатељску међународну утакмицу против Чилеа, 14. новембра у швајцарском граду Сент Галену.


Међу позванима су два дебитанта - Лука Миливојевић из Црвене звезде и Филип Ђорђевић из француског Нанта.
На списку нема стандардних играча Зорана Тошића, Невена Суботића и Милана Бишевца, који су повређени.
- Прилику против Чилеа добиће фудбалери који до сада нису имали могућности да добију запаженију минутажу у ранијим мечевима. Нико није отписан и свима су врата националног тима отворена, али је ово последњи тест пред наставак квалификација за Светско првенство и убудуће нећу ширити број играча на које рачунам - изјавио је селектор Михајловић.
Поновио да жели  фудбалере за који да могу да заоштре конкуренцију на одређеним местима. Зато је и позвао Антонија Рукавину и Марка Ломића, који су већ играли у националном дресу.
-За нас је резултат против Чилеа једнако важан као и игра. У Швајцарској желимо да проверимо две ствари - како неки играчи реагују на постављене задатке и да видимо ко још може да појача конкуренцију у одрђеним линијама –објаснио је Михајловић.
Селектор Михајловић се одлучио за следећу екипу, голмани: Жељко Бркић, Дамир Кахриман, Бранимир Алексић, одбрана: Ненад Томовић, Антонио Рукавина, Бранислав Ивановић, Никола Максимовић, Матија Настасић, Александар Коларов, Марко Ломић, средина терена: Радосав Петровић, Лука Миливојевић, Срђан Мијаиловић, Иван Радовановић, Александар Игњовски, Љубомир Фејса и нападачи: Миралем Сулејмани, Душан Тадић, Филип Ђуричић, Лазар Марковић, Немања Томић, Марко Шћеповић, Филип Ђорђевић.
Меч против Чилеа играће се на стадиону АФГ Арена од 20 часова.
Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 11 новембар 2012 15:54
Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Најновије од Александар Цвејић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015