Кућа Добрих Вести

Login

Чалуковић и Ивановићева победници у Краљеву

Оцените овај чланак
(0 гласова)

calukovicdesnopobednikturniraukraljevuКРАЉЕВО - Горан Чалуковић, првотимац суперлигаша Металца из Горњег Милановца и Ивана Ивановић, куглашица суперлигаша Срема из Руме победници су „Божићног турнира“ на куглани крај Ибра у Краљеву.


Чалуковић је оборио 585 чуњева и претекао Ненада Шушића (573) и Александра Лазића (571) чланове организатора турнира клуба Ибар из Краљева. Микица Симеуновић са 567 чуњева и Видосав Симеуновић (обојица Краљево) са 562 чуња освојили су четврто и пето место у конкуренцији 21 куглаша.
Ивановићева је са 486 чуњева била убедљиво најуспешнија куглашица. Мира Милојевић (Чачак) је са 466 чуњева била дуга, док је Јована Дрезга (Победник, Београд) са 428 чуњева била трећа. Четврто и пето место припало је Марини Ристић (Трстеник ППТ) са 409 и Ренати Главини (Победник) са 395 чуњева.
- Наставили смо традицију. Одзив је био добар, захваљујем се свим учесницима  и честитам најуспешнијима на трофејима - рекао је Љубинко Кочовић директор турнира.- Посебно нам је драго што смо први пут успели да организујемо и турнир за куглашице на коме је учествовало осам играчице.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 07 јануар 2013 13:23
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија