A+ A A-

Пионир и Јединство у полуфиналу Купа Србије

Оцените овај чланак
(0 гласова)

metalacpanticijaglicicБАЊА ЈУНАКОВИЋ - Жреб је хтео да се у полуфиналу Купа Србије за куглашице 20. априла у Кљајићеву састану шампионке, куглашице суботичког Пионира и вицешампионке, играчице Јединства из Новог Бечеја, два наша најбоља клуба! Меч почиње у 14,30 часова. У првом полуфиналу од 11 часова играће Апатин и Срем из Руме.


Финале је у недељу 21. априла од  12 часова у Бањи Јунаковић. Титулу брани Пионир. Треће место освојиће поражена екипа из полуфинала која има више оборених чуњева.
У мушко конкуренцији полуфинале ће се играти у у Врбасу. Од 11 часова састаће се Кордун (Кљајићево) – Металац (Горњи Милановац), а од 14,30 чаосва Полет ПБ (Сомбор) - Београд.
Финале је у недељу 21. априла од 12 часова у Бањи Јунаковић. Титулу брани Београд. Треће место припашће пораженој екипи из полуфинале која је оборила више чуњева.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 15 април 2013 14:58
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани