Logo
Одштампајте ову страницу

Успешни дубл Типсаревић – Зимоњић, у синглу Типсаревић и Ивановић, пораз дубла Ђоковић – Троицки

Оцените овај чланак
(0 гласова)

ana-uvodnaЛОНДОН - Српски дубл Ненад Зимоњић – Јанко Типсаревић победио је у првом колу олимпијског турнира пар из Словачке Мартин Клижан - Лукаш Лацко са 2:0 (6:3, 6:3) и у другом колу 31. јула састаће са са кандским дублом Нестор – Поспишил.

Успешан је био и Јанко Типсаревић у синглу. Победио је у другом колу Немца Печнера са 2:1 (6:3, 3:6, 6:4) и пласирао се у треће коло где ће му противник бити Американац Џон Изнер.

Американац је у другом колу савладао Јазирија из Туниса са 2:0 (7:6, 6:2).

Ана Ивановић је у другом колу победила Елену Балтача (Велика Британија) са 2:0 (6:4, 7:6).

У трећем колу састаће се са Ким Клајстер (Белгија) која је са 6:3, 6.3 савладала Суарез Наваро (Шпанија).

Српски дубл Виктор Троицки – Новак Ђоковић изгубио је у првом колу од шведског пара Јохан Брунстром – Роберт Линстед са 2:0 (7:6, 6:3).

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 03 август 2012 12:32
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015