Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатна школа кајака

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kajak23333БЕОГРАД - Кајакашки савез Србије у сарадњи са компанијом Књаз Милош организује бесплатну школу кајака, која ће се одржати на Ади Циганлији поред судијског торња другог и трећег викенда у августу.


На промоцији ће сви заинтересовани моћи бесплатно да се окушају у овом спорту: најмлађи у мини кајаку уз надзор лиценцираних тренера Кајакашког савеза Србије. Сви остали моћи ће да се окушају у веслању кајака за рекреативце, док ће они најхрабрији моћи да се окушају и у такмичарским кајацима.


Иако су у току завршне припреме за овогодишње Првенство света, осим тренера Кајашког савеза Србије, заинтересованима ће детаље овог спорта открити и српски репрезентативци.


Данас од 16 сати сви посетиоци школе кајака дружили су се са светским првацима и победницима Европских игара у кајаку двоседу на 200 метара, Марком Новаковићем и Небојшом Грујићем, као и двоструким европским шампионом и светским прваком за млађе сениоре у једноседу на 200 метара, Марком Драгосављевићем. Са њима ће на Ади бити и репрезентативац Стефан Векић.


За оне који не стигну на ред, друга прилика нуди се већ у суботу 8. августа када ће моћи да се друже са репрезентативцима: Дејаном Пајићем (једносед на 1000м), Марком Томићевићем и Миленком Зорићем (двосед на 1000м), и Драганом Ханчовским и Урошем Митјевим (двосед на 500м), као и са посадом четверца: Симом Болтићем, Владимиром Торубаровим, Ервином Холпертом и Дејаном Терзићем, који ће на платоу дочекивати знатижељне посетиоце од 14 до 20 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 07 август 2015 19:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015