Кућа Добрих Вести

Login

Сезона за памћење и најаву блиставе будућности КК „Ужице“

Оцените овај чланак
(4 гласова)

KARATE11111111УЖИЦЕ – Резиме овогодишње такмичарске сезоне каратиста и каратисткиња КК „Ужице“ у најкраћем би гласио: „Успешан почетак, још успешнији завршетак украшен пуним кофером медаља“.

На првом надметању за „ТРОФЕЈ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ“ заблистало је неколико младих, екстраталентованих Ужичана. По навици, Лидија Трмчић (2004), у катама, апсолутни ниво, освојила је злато, исти успех поновила је у борбама у категорији до 42 кг. Са два најсјајнија одличја проглашена је за најбољу учесницу турнира.
Златна медаља припала је и Јани Радовић (2003) у категорији до 47 кг. Сениорка Наташа Влаховић такмичење је завршила на 4. месту.

На турниру у Пожеги у конкуренцији 100 такмичара Петра Гајић (2005) носилац зеленог појаса, такође је освојила 1. место, а за доминантну вештину проглашена најуспешнијим такмичарем турнира.

Урош Арсенијевић (2006) у категорији до 35 кг. остварио је запажен успех пласманом на 2. место.

За остварене резултате у тек окончаној сезони тренер Живан Ршумовић пун је похвала на рачун својих такмичара и амбициозно најављује још трофејнију наредну годину када почну надметања у земљи и иностранству.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 јун 2016 23:08
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија