Кућа Добрих Вести

Login

Борац на припремама, Маслаћ на излазним вратима клуба

Оцените овај чланак
(2 гласова)

MaslacccccccccccЧачак - Сезона која је завршена успешно, са такмичарским резултатима који су обогатили клупску историју је иза фудбалера Борца. Нова је на прагу, а квалитетне припреме су прави начин да се она дочека. Након уводног дела који је одрађен у Чачку, подмлађена екипа предвођена новим шефом стручног штаба Љубишом Дмитровићем и његовим помоћником Владимиром Станисављевићем од 22.06 снагу скупља на Власини.

Према речима новог тренера у идеалним условима ради се на уигравању тима и  сакупљању кондиције  да би се равноправно суочили са противницима у Супер лиги. Ситне повреде које су уобичајене за ово доба припрема не ремете добро расположење. Мало озбиљнију повреду има Мирољуб Костић, играч на кога клуб неће моћи да рачуна одређен временски период.

 

„Тим савесно одрађују припреме, а временски услови  и добар терен омогућили су да замишљено спроведемо у дело. У договору са управом клуба радима  на томе да се тим појача са квалитетним играчима. Капитен Марио Маслаћ и најбољи голгетер Срђан Вујаклија уз договор са клубом, уз обострано задовољство, на корак су од промене средине“, рекао је Дмитровић.

 

Вођа екипе у претходном периоду, Марио Маслаћ, слаже се да је на припрема све до сада протекло у савршеном реду и нада се да екипу Борца очекује још успешнија сезона.

 

„Одиграли смо једну контролну утакмицу против селекције Лесковца и решили је у своју корист резултатом 2:0, док је сутра на програму дуел са Радником из Сурдулице. Након тога враћамо се у Чачак где нас 02. очекује нова провера против Рада, а  настављамо припреме 07. јула у Косјерићу“, рекао је  садашњи, али можда не и будући капитен Зебри Маслаћ, коме су врата отворена, можда, на неким од европских терена.

Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено понедељак, 27 јун 2016 22:57
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија