Logo
Одштампајте ову страницу

Пласман у плеј оф реалан домет београдског Рада

Оцените овај чланак
(2 гласова)

AleksandarJanicБЕОГРАД - Добар „пазар“ у прелазном року, амбиције које далеко превазилазе прошлогодишње, дисциплина и здравствени билтен на завидном нивоу, у најкраћем изгледао би резиме свега спроведеног у дело у летњој паузи, али и финишу припремног периода.

Шеф стручног штаба овог фудбалског клуба, Александар Јањић, задовољан је учинком свих кандидата, иако још не жели да обелодани имена стартне једанаесторице. У пријатељским утакмицама показан је завидан ниво спремности, форма је у константном успону.

 

„Рад је у прошлом првенству дуго био у незавидној ситуацији, нашао се у групи тимова који су играли плеј-аут. Пуно тога позитивног, догодило се у прелазном року и сада, разумљиво, сви другачије размишљамо, желимо место у горњој половини табеле. Имамо и сијасет аргумената за оптимизам. Исто тако, не обраћамо превише пажњу на резултате контролних утакмица, приоритет је уигравање тима за нову сезону“, рекао је, за Кућу Добрих Вести на Златибору, где се Рад налази на припремама, повратник на клупу Александар Јањић.

 

За нову сезону ангажована су звучна појачања ?

 

„Напустио нас је Андрија Калуђеровић, његово место заузеће искусни и проверени голгетер Мрдаковић. Штета је што Никола Дринчић има проблем са повредом, још увек паузира. Када се прикључи клупским друговима биће огромно појачање“, тврди Јањић.

 

Проверу током боравка на Златибору Рад ће имати у суботу против против екипе Крупа из Бања Луке и Металца из Горњег Милановца, а по повратку у Београд следи генерална проба, противник је руски Томск.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено четвртак, 21 јул 2016 11:29
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Најновије од Марина Трмчић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015