Logo
Одштампајте ову страницу

Сјеница домаћин Балкан Купа у летњем биатлону

Оцените овај чланак
(1 Глас)

BIATLONCI11111111СЈЕНИЦА - У потпуности су спремни грађани Сјенице, миљеници свих спортских дешавања да понуде недиригован прес-материјал, који већ спреман, може да обиђе Србију, Балкан, Европу...


Пронашли су себе у улози организатора гламурозног спортског догађаја. Да су на правом путу може се поодавно приметити на сваком кораку.

 STAZA22222

 

Нико и не сумња да ће од 5. до 8. августа положити испит из „Биатлон дипломатије“ са чистом десетком. Добро знају шта хоће, колико могу, начин на који ће то остварити. Поседују вољу и жељу да стигну до циља, али и до краја неисцрпне идеје за добробит свог поднебља.

 

Уверили су нас небројено пута да зраче позитивном енергијом. Нису им „стране“ и летње манифестације, као увертира за зиму, која нигде не леди крв у венама као у све лепшој вароши на Пештерској висоравни. Освојити симпатије људи, изборити се за организацију великог спортског догађаја није лако, али поверење се мора оправдати.

Домаћинима је све јасно, за посетиоце преостаје само једна порука:

„Ски стазу Жари није довољно само видети“!

 

Свака посета овом предивном спортском објекту намењеном биатлонцима и поклоницима зимских спортова израсте у причу без краја, а присуство такмичењу биатлонаца доживљај за памћење.

 SKICENTAR3333333

 

Тако ће, уверени су баш сви, уживати и „сведоци“ Балкан Купа у летњем биатлону од 5 до 8 августа. Сјеница ће тих дана пронаћи своје место на спортској мапи Европе.


Репрезентативци, али и они други који више од свега желе да се такмиче са знамењима својих држава демонстрираће спремност, надметати се за трофеје покушати да убеде селекторе како заслужују шансу...


Биће их више од осамдест из Грчке, Бугарске, Македоније, Румуније, Хрватске, БиХ и Србије. Испред њих ће бити километри, мете, увек присутан победнички менталитет и изнад свега огромна жеља да докажу како јаче „жаре“ од склопа звезда изнад Сјенице.

STRELISTE1111111
Из Биатлон савеза Србије, од председника Миливоја Илића и Установе за спорт и рекреацију Сјенице на челу са директором Мирсадом Хоџићем, могу се чути једино уверавања да ће Балкан Куп у летњем биатлону личити на спортски спектакл. Чак и више од тога.


„Не сумњам да Сјеница живи за велики спортски празник. Увек су грађани ове вароши били срдачни и гостољубиви домаћини. У таквом светлу ће дочекати и угостити такмичаре, руководства свих репрезентација и бројне посетиоце ове манифестације. Лепша прилика да широм отворимо врата и утабамо стазе за што краћи и бржи пут до европског врха не постоји“, самоуверена је порука председника Биатлон савеза Србије Миливоја Илића, само неколико дана пре одржавања Балкан Купа у летњем Биатлону.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено среда, 03 август 2016 07:33
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Најновије од Марина Трмчић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015