Кућа Добрих Вести

Login

Запажен успех наших спортиста са инвалидитетом на играма у Малмеу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

IMGivamolsiretБЕОГРАД - Наши спортисти са инвалидитетом су нас претходних дана представљали на 41. по реду спортским играма у Малмеу, у Шведској, на манифестацији која је по броју учесника највећа после параолимпијских игара приредба на свету ове врсте.


У изузетној конкуренцији преко 2.500 спортиста из више од 30 држава наши суграђани постигли су изузетно запажен резултат и тиме наставили успехе параолимпијаца са игара у Рију-у дисциплини стоног тениса наш Кристијан Денћан освојио је златну и бронзану медаљу, Петар Остојић је чак три пута био као златни на победничком постољу у атлетици док су се фудбалери такође окитили златним одличјима.


Такође су вредни пажње и наступи и у осталим дисциплинама, боћање, пливање и куглање и ако су медаље овог пута изостале, објавила је Општина Звездара.


Иначе, ова невелика али успешна експедиција имала је укупно 12 спортиста који су представљали наш Град као екипа у организацији Спортског савеза особа са инвалидитетом, Београда а њихово учешће подржао је и омогућио град Београд преко Секретаријата за спорт и омладину.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 16 фебруар 2017 14:31
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија