Logo
Одштампајте ову страницу

Данас почиње продаја улазница за 12. Фестивал науке

Оцените овај чланак
(1 Глас)

festivalnauke9439483Продаја улазница за 12. Фестивал науке, који се одржава од 29. новембра до 02. децембра (10-19 часова) на Београдском сајму, почиње данас.

 

Фестивалске улазнице, по цени од 500 динара, могу се купити на Евентим продајним местима у целој Србији, а током трајања манифестације, поред поменутих продајних места, улазнице ће моћи да се купе и на самој локацији – Београдском сајму.

 

Фестивалска улазница важи за један фестивалски дан у халама 3, 3А, као и за халу 5, у којој је смештена експлозивна Научно-фантастична бина. Деца до 5 година старости, уз пратњу родитеља или старатеља, не плаћају улаз. Прва три дана Фестивала науке, четвртак, петак и субота намењени су првенствено за школске посете, док је недеља Породични дан.

 

Фестивал науке је највећи научни фестивал у региону, који се бави промоцијом науке и образовања. Мисија фестивала јесте подстицање образовања у друштву, кроз савремене и занимљиве методе. Кроз бројна предавања, интерактивне поставке, изложбе, радионице и филмове 12. Фестивал науке приредиће најбољу научну забаву за све узрасте.

 

На прошлогодишњем Фестивалу науке више од 30.000 хиљада задовољних посетилаца упознало се један на један са бројним научним изазовима и светом науке, чиме је фестивал потврдио своју позицију највећег догађаја који се бави промоцијом науке и образовања у југоисточној Европи.

 

                                   culodvaputa

Генерални спонзор Фестивала науке шесту годину заредом је НИС, компанија која се свакодневно у свим сегментима пословања ослања на савремене технологије и иновације. На овај начин НИС и Фестивал науке заједно доприносе афирмацији науке и образовања код младих у Србији, што је један од стратешких циљева компаније која своје друштвено одговорне пројекте реализује под слоганом „Будућност на делу“.

 

Десети пут заредом, Пријатељ манифестације је мтс. Подршка фестивалу су Амбасада Сједињених Америчких Држава у Београду, Француски институт, Аустријски културни форум и Центар за промоцију науке. Суорганизатор манифестације је Београдски сајам.

 

Спонзори дванаестог Фестивала науке су: Електропривреда Србије, Ерсте банка, National Geographic и Grafix.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 25 октобар 2018 14:40
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015